Prislista

Alla priser inkluderar 25% moms. Betalning sker till bankgiro 731-7258 i förskott och du får kvitto på begäran. Se villkoren för mer information.

Prova-på-lektion 500 kr (1 x 50 min)

De flesta tycker att det känns bra att få prova en sånglektion innan man bokar upp sig på ett kurspaket, och du får din första lektion till ett förmånligt pris. Efter din prova-på-lektion så får du 10% rabatt på grundkursen eller kortkursen om du bokar och betalar den inom 30 dagar.

Mest effektivt jobbar vi om du själv tar med en sång (med text och gärna noter) som du vill jobba med på din prova-på-lektion.

Introduktionsworkshop i sångteknik/CVT 850 kr

(4 h i liten grupp om 3-4 personer, varav 15 min är individuell coachning)

Denna introduktionsworkshop rekommenderas till dig som vill förbättra din sångteknik oavsett om du är nybörjare eller erfaren sångare. Genom att du deltar i en introduktionsworkshop kan vi jobba mycket mer effektivt under dina enskilda lektioner. Här får du en god översikt av hur man kan jobba med rösten för att t.ex. kunna sjunga högre och lägre toner, sjunga starkt och svagt, hitta det sound du vill ha, få luften att räcka längre och i övrigt få kontroll på rösten och kunna sjunga utan att bli hes. Vi går igenom teori och övningar för de 3 grundprinciperna, de 4 funktionerna samt de 6 olika platserna för att ändra sin klangfärg enligt CVT-metoden, och du får även en översikt och möjlighet att ställa frågor om effekterna och allt annat som rör sångteknik. Läs mer om CVT-metoden här.

Teori varvas med praktiska övningar under 3 h och workshopen avslutas med att varje deltagare får ca 15 min individuell coachning på en självvald låt. Denna del görs i första hand i masterclass-form, dvs med resten av gruppen som aktiv publik, men om någon deltagare skulle känna sig mycket obekväm med det så kan det ske i enskildhet.

Introduktionsworkshops anordnas med jämna mellanrum efter behov. Anmäl ditt intresse så blir du meddelad när det finns ett tillräckligt antal deltagare för en grupp och du får då förslag på datum. Efter att du deltagit i en introduktionsworkshop så får du 10% rabatt på valfritt kurspaket som du bokar och betalar inom 30 dagar. För dig som inte tidigare gått någon kurs på Sångakuten gäller detta endast grundkursen och kortkursen

Akutlektion 650 kr (1 x 50 min)

Detta alternativ kanske främst passar dig som behöver hjälp inför ett nära anstående framträdande eller en audition – därav namnet Akutlektion. Det går förstås alltid bra att boka en lektion i taget, även efter prova-på-lektionen, men du får mängdrabatt och det blir lättare att lägga upp en mer långsiktig plan för din utveckling om du köper flera lektioner på en gång enligt nedanstående kurspaket.

KURSPAKET

Alla kurser sker för närvarande enskilt, dvs det är DIN tid ensam med sångpedagogen, med undantag för duolektionerna.

Minikurs 1800 kr (3 x 50 min)

Under en Minikurs kan du få specifik teknisk hjälp som du önskar, eller t.ex. hjälp inför ett framträdande eller en audition. Du som vill ha en mer långsiktig utveckling i rösten bör välja nedanstående alternativ.

Grundkurs 4500 kr (8 x 50 min, 4050 kr med 10% rabatt)

Förmiddagspris 4100 kr, vid bokningar vardagar före kl.13, 3690 kr med 10% rabatt.

Lektionerna sker enskilt och anpassas efter dina individuella önskemål och behov. Under en Grundkurs kan du t.ex. få en övergripande förståelse för tillämpandet av grundprinciperna och funktionerna enligt CVT-metoden.

Grundkursen kan delbetalas i två omgångar, med 60% av summan innan första bokningen och resterande 40% innan fjärde bokningen. Betalning kan också göras efter det fjärde lektionstillfället om det är inom ett år från första tillfället, men du går då miste om rabatten på hela kurspaketet. Giltighetstiden är 1 år. Efter grundkursen får du 10% rabatt på valfritt kurspaket som du bokar och betalar inom 30 dagar.

Kortkurs 2800 kr (8 x 30 min, 2520 kr med 10% rabatt)

Lite kortare lektioner, rekommenderas till yngre sångare men är öppet för alla oavsett ålder. Lektionerna sker enskilt och anpassas efter dina individuella önskemål och behov.

Efter Kortkursen kan du välja att fortsätta med nya kortkurser eller fördjupningskurser (se nedan) med lite längre lektioner. Du får 10% rabatt om du bokar och betalar för den nya kursen inom 30 dagar efter din sista lektion i första kurspaketet. Giltighetstiden är 1 år.

Fördjupningskurs 2750 kr (5 x 50 min, 2475 kr med 10% rabatt)

Förmiddagspris 2500 kr, vid bokningar vardagar före kl.13, 2250 kr med 10% rabatt.

Efter att du gått en grundkurs eller kortkurs (eller motsvarande enligt gammal prislista) har du möjlighet att fortsätta med fördjupningskurser. Lektionerna sker enskilt och anpassas efter dina individuella önskemål och behov.

Även här får du 10% rabatt om du bokar och betalar för en ny kurs inom 30 dagar efter den sista lektionen i kurspaketet. Giltighetstiden är 1 år.

Duolektioner 2400 kr/person (8 x 50 min)

Du kan välja att ta sånglektioner tillsammans med en vän/familjemedlem. Bäst är om ni båda först bokar en prova-på-lektion var, så att vi kan lägga upp en plan för kursen som passar er båda. Ni får en fast lektionstid varje eller varannan vecka och av- eller ombokningar ska göras 14 dagar innan lektionen. Om en av er får förhinder på kort varsel får den andra en privatlektion.

PRESENTKORT

Det går bra att köpa lektioner till någon annan utan extra kostnad. Uppge bara för- och efternamn på personen som ska få dem och sätt in summan för lektionen/kurspaketet på Sångakutens bankgiro 731-7258, så får du en ”bokningsbekräftelse” via e-post som du själv kan skicka eller skriva ut och ge till personen. Om du vill ha ett fysiskt presentkort (samt ev. kvitto och visitkort) hemskickat så får du lägga till 25 kr i administrativ avgift och även uppge leveransadress. Presentkortet läggs på postlådan efter att betalningen för lektionen/kurspaketet samt administrationsavgiften inkommit till bankgirot.

ÖVRIGA TJÄNSTER

Sångakuten kan skräddarsy ett program på alltifrån 1 timme till flera dagars workshop eller regelbunden coachning för din kör, förening, skola, arbetsplats eller vänkrets. Kontakta Jennifer för att få en offert.

Senast uppdaterad 2021-06-30