Prislista

Alla priser inkluderar 25% moms. Betalning sker till bankgiro 731-7258 i förskott och du får kvitto vid lektionstillfället. Se villkoren för mer information.

Prova-på-lektion 500 kr (1 x 50 min)

De flesta tycker att det känns bra att få prova en sånglektion innan man bokar upp sig på ett kurspaket. Mest effektivt jobbar vi då om du själv tar med en sång (med text och gärna noter) som du vill jobba med.

Efter din prova-på-lektion så får du 10% rabatt på grundkursen eller kortkursen om du bokar och betalar den inom 30 dagar.

Introduktionsworkshop i sångteknik/CVT 850 kr (4 h i liten grupp om 3-4 personer, varav 15 min är individuell coachning)

Denna introduktionsworkshop rekommenderas till dig som vill förbättra din sångteknik oavsett om du är nybörjare eller erfaren sångare. Genom att du deltar i en introduktionsworkshop kan vi jobba mycket mer effektivt under dina enskilda lektioner. Här får du en god översikt av hur man kan jobba med rösten för att t.ex. kunna sjunga högre och lägre toner, sjunga starkt och svagt, hitta det sound du vill ha, få luften att räcka längre och i övrigt få kontroll på rösten och kunna sjunga utan att bli hes. Vi går igenom teori och övningar för de 3 grundprinciperna, de 4 funktionerna samt de 6 olika platserna för att ändra sin klangfärg enligt CVT-metoden, och du får även en översikt och möjlighet att ställa frågor om effekterna och allt annat som rör sångteknik. Läs mer om CVT-metoden här.

Teori varvas med praktiska övningar under 3 h och workshopen avslutas med att varje deltagare får ca 15 min individuell coachning på en självvald låt. Denna del görs i första hand i masterclass-form, dvs med resten av gruppen som aktiv publik, men om någon deltagare skulle känna sig mycket obekväm med det så kan det ske i enskildhet.

Introduktionsworkshops anordnas med jämna mellanrum efter behov. Anmäl ditt intresse så blir du meddelad när det finns ett tillräckligt antal deltagare för en grupp och du får då förslag på datum. Efter att du deltagit i en introduktionsworkshop så får du 10% rabatt på valfritt kurspaket som du bokar och betalar inom 30 dagar. För dig som inte tidigare gått någon kurs på Sångakuten gäller detta endast grundkursen och kortkursen

Akutlektion 600 kr (1 x 50 min)

Detta alternativ kanske främst passar dig som behöver hjälp inför ett nära anstående framträdande eller en audition – därav namnet Akutlektion. Det går förstås alltid bra att boka en lektion i taget, även efter prova-på-lektionen, men du får mängdrabatt och det blir lättare att lägga upp en mer långsiktig plan för din utveckling om du köper flera lektioner på en gång enligt nedanstående kurspaket.

KURSPAKET

Alla kurser sker för närvarande enskilt, dvs det är DIN tid ensam med sångpedagogen. Specialpaket kan utformas för dem som vill ha gruppundervisning.

Minikurs 1650 kr (3 x 50 min)

Under en Minikurs kan du få specifik teknisk hjälp som du önskar, eller t.ex. hjälp inför ett framträdande eller en audition. Du som vill ha en mer långsiktig utveckling i rösten bör välja nedanstående alternativ.

Grundkurs 4000 kr (8 x 50 min, 3600 kr med 10% rabatt, rabatt+delbetalning 2160/1440 kr)

Lektionerna sker enskilt och anpassas efter dina individuella önskemål och behov. Under en Grundkurs kan du t.ex. få en övergripande förståelse för tillämpandet av grundprinciperna och funktionerna enligt CVT-metoden.

Grundkursen kan delbetalas i två omgångar, med 60% av summan innan första bokningen och resterande 40% innan fjärde bokningen. Betalning kan också göras efter det fjärde lektionstillfället om det är inom ett år från första tillfället, men du går då miste om rabatten på hela kurspaketet. Giltighetstiden är 1 år. Efter grundkursen får du 10% rabatt på valfritt kurspaket som du bokar och betalar inom 30 dagar.

Kortkurs 2600 kr (8 x 30 min, 2340 kr med 10% rabatt)

Du kan välja lite kortare lektioner à 30 min om du vill komma ofta och jobba effektivt. Obs! Giltighetstiden på kortkursen är endast 4 månader, så du bör boka in dina lektioner minst varje eller varannan vecka. Detta rekommenderas till yngre sångare men är öppet för alla oavsett ålder. Lektionerna sker enskilt och anpassas efter dina individuella önskemål och behov.

Efter Kortkursen kan du välja att fortsätta med nya kortkurser eller fördjupningskurser (se nedan) med lite längre lektioner. Du får 10% rabatt om du bokar och betalar för den nya kursen inom 30 dagar efter din sista lektion i första kurspaketet.

Fördjupningskurs 2500 kr (5 x 50 min, 2250 kr med 10% rabatt)

Efter att du gått en grundkurs eller kortkurs (eller motsvarande enligt gammal prislista) har du möjlighet att fortsätta med fördjupningskurser. Lektionerna sker enskilt och anpassas efter dina individuella önskemål och behov.

Även här får du 10% rabatt om du bokar och betalar för en ny kurs inom 30 dagar efter den sista lektionen i kurspaketet. Giltighetstiden är 1 år.

PRESENTKORT

Välj lektion/kurspaket från prislistan ovan och lägg till 10 kr, så får du ett fint presentkort utskrivet och hemskickat (ev. tillsammans med kvittot) till den adress du själv uppger. Det går också bra att köpa lektioner till någon annan utan detta tillägg. Du får då en bekräftelse via e-post som du själv kan skicka eller skriva ut och ge till personen.

ÖVRIGA TJÄNSTER

Sångakuten kan skräddarsy ett program på alltifrån 1 timme till flera dagars workshop eller regelbunden coachning för din kör, förening, skola, arbetsplats eller vänkrets. Kontakta Jennifer för att få en offert.

Senast uppdaterad 2019-07-01