När, var och hur?

För närvarande erbjuds endast lektioner för vuxna från och med det år man fyller 19 år. Kontakta Jennifer för att boka tid för din lektion. När ni kommit överens om en tid, skickas en bokningsbekräftelse med instruktioner om betalning till den e-postadress som du angett. Varje lektion bokas separat, men du kan alltid reservera tid för så många lektioner som du har innestående.

Jennifer är legitimerad musiklärare och utbildad sångpedagog med piano som biämne, med andra ord en behörig pianolärare. Du får främst lära dig att spela efter noter, från nybörjarnivå till mer avancerade klassiska stycken, men du kan också få lära dig grunderna i ackordsspel och ackompanjemang. På Sångakuten finns både ett akustiskt och ett digitalt piano till förfogande.

Sångakuten ligger på Bondevägen 27A i Bydalen, Sundsvall. Goda bussförbindelser finns, ta buss 2 till busshållplats Bondevägen, alternativt buss 5 eller 120 till Punkten. Om du kommer med bil och det finns plats framför eller till vänster om garaget till 27A, går det bra att stå där. Annars gäller datumparkering längs gatan och före kl.16 gäller det då att stå på jämna nummers sida på udda datum och på udda nummers sida på ett jämnt datum.

Senast uppdaterad 2023-06-13