När, var och hur?

Kontakta Jennifer för att boka tid för din lektion, möjlighet finns både dagtid och kvällstid de flesta vardagar. Ange önskemål om vecka, dagar och tider så går det fortare att hitta en tid som passar dig. När ni kommit överens om en tid, skickas en bokningsbekräftelse med instruktioner om betalning till den e-postadress som du angett. Varje lektion bokas separat, men du kan alltid reservera tid för så många lektioner som du har innestående, med en regelbunden/fast tid eller oregelbundna tider.

Sångakuten ligger mitt i ett lugnt och trevligt radhusområde, på Haparandavägen 48 i Granloholm, Sundsvall. Fri besöksparkering och goda bussförbindelser finns. Vägbeskrivning skickas normalt med din första bokningsbekräftelse.

Jennifer är legitimerad musiklärare och utbildad sångpedagog med piano som biämne, med andra ord en behörig pianolärare. Du får främst lära dig att spela efter noter, från nybörjarnivå till mer avancerade klassiska stycken, men du kan också få lära dig grunderna i ackordsspel och ackompanjemang. På Sångakuten finns både ett akustiskt och ett digitalt piano till förfogande. För närvarande erbjuds endast enskilda lektioner, men hör av dig om du är intresserad av gruppundervisning – det kan bli aktuellt framöver. Pianister eller blivande pianister i alla åldrar är välkomna!