Introduktionsworkshop 16 mars

Lördagen den 16 mars 2019 kl. 10-14

Denna introduktionsworkshop rekommenderas till dig som vill förbättra din sångteknik oavsett om du är nybörjare eller erfaren sångare. Här får du en god översikt av hur man kan jobba med rösten (enligt CVT-metoden) för att t.ex. kunna sjunga högre och lägre toner, sjunga starkt och svagt, hitta det sound du vill ha, få luften att räcka längre och i övrigt få kontroll på rösten och kunna sjunga utan att bli hes.

Vi går framför allt igenom grundprinciperna, funktionerna och klangfärg, men om intresse finns även lite om effekterna enligt CVT:s uppställning:

Teori varvas med praktiska övningar under 3 h och workshopen avslutas med att varje deltagare får ca 15 min individuell coachning på en självvald låt. Denna del görs i första hand i masterclass-form, dvs med resten av gruppen som aktiv publik, men om någon deltagare känner sig mycket obekväm med det så kan det ske i enskildhet.

Kostnad: 850 kr
Boka tidigt rabatt: Anmälan och betalning före 16/2 – betala endast 800 kr.
Antal platser: 4 – först till kvarn!

2 reaktioner till “Introduktionsworkshop 16 mars”

 1. Hej, några platser kvar på intro 16 Mars? Jag sjunger hemma bara. I kör tidvis tidigare. Nu har min dotter 8 år börjat sjunga i kör så vi sjunger mer hemma och det skulle vara kul att bli säkrare och bättre.

  1. Hej Ylva!

   Ursäkta att du inte fått svar tidigare. Jag får tyvärr så många skräpkommentarer på hemsidan att det är omöjligt att hålla reda på dem.

   Tyvärr är worskhopen i mars fullbokad sedan några veckor tillbaka, men jag planerar att sätta ihop en ny grupp i maj om du fortfarande är intresserad?

   Vi kan höras via mejl om datum.

   Välkommen till Sångakuten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *