Referenser som solist

Tack så mycket för den otroligt fina sången och pianot igår! Vi blev, som du kanske märkte, väldigt rörda… 🙂
– Emma och Erik

Är supernöjd med sångerna du sjöng på min sons dop (I’m in love av Sanna Nielsen och Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer). Det var precis så stämningsfullt som vi hade tänkt och ville ha det. Kan varmt rekommendera dig till andra som letar efter sångerska.
– Ulrika Bäckstrand

Jag har under 2012 samarbetat med Jennifer Larsson i olika musikaliska sammanhang där jag varit ackompanjatör. Det har varit i form av Musikgudstjänster, Musikprogram samt framförandet av Vivaldis Gloria i december. Jennifer är alltid väl förberedd och har en bred repertoar, vilket har varit mycket användbart i kyrkliga sammanhang. Hennes öppna o positiva sätt är en stor tillgång, och hon är genomtänkt i sitt sångval och är flexibel i samarbetet. Förutom hennes röst är hennes utstrålning en stor tillgång. Jag vill varmt rekommendera andra att samarbeta med Jennifer Larsson.
– Gösta Nylund, kantor i Linköping

Jennifer satte guldkant till vår vigsel med sin fina solosång. Mycket värme och inlevelse. Vi kan varmt rekommendera Jennifer för framtida uppdrag.
– Maria och Christian Krogsgaard

Högklassig och finstämd sång- och pianomusik av Jennifer gjorde min mans begravning till ett ljust minne.
– Beth

Tack så jättemycket för att du sjöng på vårt bröllop! Du bidrog i allra högsta grad till att ge oss en minnesvärd dag! Din röst och din professionalitet var verkligen något speciellt, och lyfte stämningen på bröllopet! Många av våra gäster uppskattade det verkligen, och vi likaså! Vi skulle absolut rekommendera dig till evenemang av alla dess slag!
– Kram Elin och Tobias