Allmänna villkor

Betalning

Avgiften för lektioner och kurspaket skall betalas till bankgiro 731-7258 inom 2 dagar från att bokningsbekräftelsen erhållits, annars förbehåller sig Sångakuten rätten att ge din lektionstid till någon annan. Du får på begäran ett kvitto på varje köp. Detta visar att Sångakuten innehar F-skatt och därför betalar moms och alla andra tillbörliga skatter och sociala avgifter.

Bokning och avbokning

Kontakta Jennifer för att boka tid för en lektion. För varje bokning skickas en bokningsbekräftelse med all nödvändig information för lektionstillfället, till den e-postadress som du själv uppgett. Vänligen läs igenom varje bekräftelsemejl då den ofta innehåller ett personligt meddelande till dig, och försäkra dig om att alla uppgifter angående tid och betalning stämmer enligt vår överenskommelse. Därmed undviks i största möjliga mån missförstånd. Om ingen bekräftelse skickats, har ingen bokning genomförts, och det är således informationen i bokningsbekräftelsen som gäller vid eventuella tveksamheter. Du ansvarar själv för att meddela eventuell ändrad e-postadress.

Avbokning/ombokning skall ske senast 24 h innan lektionen. Det går bra att avboka via e-post, sms eller telefon. Vänligen boka om tiden snarast möjligt för att försäkra dig om att få en tid som passar. Vid senare avbokning eller utebliven ankomst utgår lektionen, vilket innebär att du går miste om lektionstiden och ingen återbetalning sker. Du kan dock välja att istället betala 250 kr för den missade tiden innan nästa lektionstillfälle så att du får tillbaka den lektionen.

Giltighetstid

Alla lektioner och kurspaket är giltiga 1 år från första bokningstillfället. Presentkort är giltiga 1 år från köptillfället.

Notmaterial

Sångakuten äger inte rätten att kopiera och dela ut texter och noter, så du som kund/elev måste därför själv skaffa det du behöver för dina lektioner och din övning.

Sen ankomst

Om du skulle bli mer än 15 minuter försenad, vänligen ring till Jennifer på tel. 073-047 91 01 för att säkerställa att hon fortfarande är tillgänglig. Hör hon ingenting ifrån dig inom 15 minuter efter den avtalade tiden, utgår lektionen.

Ålder

Du som tagit studenten eller uppnått motsvarande ålder är välkommen att boka lektioner på Sångakuten. Barn och ungdomar hänvisas till den avgiftsfria undervisningen på Kulturskolan.

Ångerrätt

Enligt lagen om distansavtal har du 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Ångerfristen börjar från den tid bokningsbekräftelsen skickats eller från den dag betalning för ett presentkort erlagts. Detta innebär att du kan få full återbetalning om du inte bokat resp avbokat dina lektioner i tid (24 h innan) inom den perioden. Om du har deltagit i en eller flera lektioner, eller bokat lektioner och inte avbokat i tid innan ångerfristen gått ut, dras en avgift på 650 kr (motsvarande Akutlektioner) per lektion, oavsett vilket typ av kurspaket du köpt, och du får resterande belopp återbetalt. Kontakta Sångakuten skriftligt för att utnyttja din ångerrätt. Efter att 14 dagar gått kan lektioner inte ångras eller återköpas. Vid särskilda omständigheter kan du dock bli beviljad att överlåta lektioner åt någon som du själv kontaktat i god tid innan giltighetstiden gått ut.

Ändring av villkor

Sångakuten förbehåller sig rätten att göra tillägg till dessa villkor efter behov, men ändringar av gällande avtal kommer inte att ske utan ditt samtycke.

Senast uppdaterad 2023-02-07