Referenser som lärare

[Jennifer] är lyhörd och personlig, det är både roligt och utvecklande med lektionerna och jag går därifrån och tänker att jag kanske kan ändå. För någon med min självbild är det ganska stort.
– Erika

Väldigt kompetent och seriös men samtidigt avslappnat, tillåtande och anpassat till dina önskemål och behov.
– Sara Rubensson

Bara positivt. Kunnig, professionell o empatisk. Varit en  jättebra grundkurs som jag skulle rekommendera många i min situation.
– Thomas Nyberg, elingenjör och hobbymusiker

Genomtänkt kurs, det finns en tanke bakom varje lektion. Gillar inslag av ”teori” för att få en förståelse över hur rösten fungerar. Väldigt seriös, ambitiös och duktig sångpedagog. Kunnig!
– Anonym

Jennifer har varit en väsentlig del i förbättringen av min sångförmåga. Redan vid första mötet kände jag mig bekväm och fick märkbara resultat på direkten. Undervisningen är anpassad efter mina personliga mål och möjligheten finns oavsett vad de är.
– Joacim

En mycket varm och välkomnande person, med en enorm kunskap i sitt yrke. En som ger en självförtroende att vilja och våga fortsätta. Har så bra utlärningsteknik. Lugn och harmonisk miljö.
Ulrika Sundelin, nynnande frisören

Sånglektioner i avslappnad och positiv miljö. Jennifer gör att man känner sig bekväm och vågar sjunga ut.
Barbro

Sångakuten är en plats där jag känner mig bekväm i att våga utvecklas samtidigt som att jag har roligt.
– Tuva

Jag skulle beskriva sånglektionerna hos Jennifer som en väldigt skräddarsydd sångträning där man själv får bestämma vad man vill sjunga och lära sig och Jennifer hjälper en sedan att nå dit man vill. Först var jag lite nervös över att sjunga för henne men det känns inte läskigt alls när man väl håller på. Jennifer är väldigt proffsig och förstår vad man vill och kan hjälpa en med alla tekniker och stilar jag kan komma på.
– Kajsa

Att komma till sånglektion hos Jennifer är en energikick! Inte bara för att man får konkreta, och personliga råd, utan också för att hon är en glad och inspirerande pedagog med gedigen kunskap inom alla typer av sångstilar! Jag har utvecklats oerhört mycket som sångerska under de åtta lektioner plus en helgworkshop som jag deltog i. Rekommenderar varmt Sångakuten, till alla som vill utveckla sitt sjungande oavsett nivå.
– Marie Sundberg, sångerska

Superbra! Det finns så mycket att vinna på att prova, och så mycket mer sång inombords än du tror. Vill du ta steget att pröva lära dig sjunga har du hittat rätt. Finns inget att förlora.
–  Peder Tjärnberg

Jag tycker verkligen att det är toppen med  kombinationen av Jennifers klassiska skolning och CVT pedagogik.
– Annelie Backgård Ginstman

Jennifer är snäll och jag kan ta i när jag sjunger för att jag kan lita på henne och man lär sig mycket på hennes lektioner för hon förklarar tydligt och det är roligt.
– Anonym

Jätteduktig sångpedagog, som dessutom är positiv och trevlig! Jag som elev har hela tiden känt att mina önskemål och behov har styrt undervisningen. Har lärt mig väldigt mycket på väldigt kort tid.
– Ewa Holmström

Jennifer Larsson var vår kursledare. Veckan inleddes med grundläggande teori kring CVT och praktiska övningar. I masterclass fick var och en sedan coachning utifrån sina förutsättningar och önskemål. Här ligger verkligen en styrka hos Jennifer. Hon ser varje elev och med ett lysande tålamod och med varsamt handlag lotsade hon varje elev igenom sina sånger. Det var så fint att se hur var och en utvecklades utifrån Jennifers instruktioner.  Jennifer är en lyhörd och skicklig sångpedagog jag varmt rekommenderar. På en vecka lyckades hon också forma en sammanhållen grupp.
– Elisabeth Jönsson, deltagare i sommarkurs 2018
Se hela recensionen/blogginlägget med video där Jennifer framför en av Elisabeths sånger här: http://www.elisabethjonsson.se/leva/jennifer-larsson-framfor-famna-livet-i-ett-enda-andetag/

[Jag har lärt mig] otroligt mycket, från att inte kunnat något alls. Nu känns det som jag har en röst. En röst jag kan utveckla vidare. (…) Helt osannolikt att min röst har det spann vi provat hittills. Trodde jag aldrig. [Jennifer är] alltid sakligt positiv. Hittar nya vägar för rösten på ett förtroendefullt sätt. Personlig sångcoach oavsett vart man börjar, eller vart man vill. (…) Den positiva glada känslan gör att det blir så mycket enklare att ”pressa” sig lite till.
– Fredric Wittlock

Jennifer är fantastiskt bra på att få en att visualisera vad man vill åstadkomma, t.ex. ”tryck tonen heeela vägen bort till träden därborta… ” Man blir så inspirerad och känner sig sedd och det blir en personlig och ”intim” atmosfär i studion. Jennifer har en fantastisk förmåga att ge konkreta tips på hur man ska använda musklerna i halsen och stödet. Stort tack att du hjälpt mig så här långt och att du fått en 47-årig ”pojke” att inse att även gamla hundar kan lära sig sitta. 🙂
– Urban

Du är uppmuntrande, vänlig och lyhörd. Kreativ på att hitta olika sätt att lära och komma framåt, och det känns att du har ett genuint intresse och brinner för att utveckla sångförmågan hos dina elever.
– Birgitta Ingebrand

Engagerande professionell sångpedagog. Ger mig positiv energi efter varje lektion!
– Ann Vennström

Jag har sjungit en hel del tidigare men ändå känt mig ganska begränsad både i uttryck och register. Jennifer har med mycket goda teoretiska och praktiska sångtekniska förmågor kombinerat med engagemang och sångglädje hjälpt min röst till en nivå jag inte trodde jag hade inom mig. Nyckeln till detta tror jag är hennes skicklighet att peka ut vad jag gör rätt och vad jag gör fel, och hur jag kan rätta till felen!
– Erik Redfors

Jennifer är mkt duktig som sångpedagog. Lyhörd, kompetent, intresserad och engagerad. Dessutom är hon en fantastisk pianist. Hon blandar teori med praktiska övningar som gör att man får en större förståelse och en helhet i det man lär sig. Föreslår olika stycken med fingertoppskänsla beroende på vilken elev hon har, (har pratat med några av hennes elever). Mkt bra upplägg på hennes kurspaket. Prisvärt, högkvalitativt! Kan varmt rekommendera att ta sånglektioner hos Jennifer.
– Helén Jansson Mooney

Jag har provat flera andra sångpedagoger tidigare, men Jennifer är den första som verkligen fått mig att känna att jag gör framsteg. Både tekniskt och uttrycksmässigt har hon gett tips som varit på precis rätt nivå och fått mig att komma vidare i min utveckling.
– Emil

Jennifer är som pedagog lyhörd och flexibel. Undervisningen anpassas mycket framgångsrikt efter var och ens önskemål. Att sjunga för Jennifer ger glädje och lockar fram förmågor som man inte tror att man har.
– Anna

Jag hade aldrig tagit några lektioner tidigare. Känner själv och har hört från andra att jag har utvecklats av mina lektioner hos Jennifer. Fast framförallt har det varit skoj. Även om jag aldrig mer skulle ta en ton så skulle jag ej anse tiden och pengarna jag lagt på sånglektionerna bortkastad.
– Håkan Olsson

Som nybörjare har det varit en stor glädje och ett stort stöd att få möta en sångpedagog med ett så stort engagemang som Jennifer har. Jennifer har en god förmåga att entusiasmera ifall den egna inspirationen tryter. Jennifer anpassar övningar och sångval väl till elevens utvecklingsnivå och röst.
– Sofia

Vi fick ju inte så lång tid ihop, men jag kände att du verkligen försökte ta in vad det var jag ville ha hjälp med och försökte hjälpa mig att hitta mitt sound. Det hade säkert blivit alldeles fantastiskt om vi fortsatt arbeta med de olika teknikerna. Du hjälpte mig att komma över lite av min rädsla att sjunga inför andra. Jag har redan börjat ta för mig mer på kören och nu var det nästan att jag vågade anmäla intresse för ett solo. Snart är jag där!
– Helén Karlsson

Jennifer hjälpte mig att hitta avslappningen och klangen i min röst. Jag har lärt mig att jag kan sjunga mer krävande sånger än vad jag trodde var möjligt och jag har blivit bättre på att förmedla känslor med rösten.
– Markus

En väldigt inspirerande och duktig sångpedagog som hjälper en att utvecklas inom sång. Hon lyssnar på vad jag vill göra och engagerar sig i min utveckling. Man får inspelningar så att man kan öva hemma. Hon har koll på röstteknik och är bra på att förklara bildligt så att man förstår målet med en övning. Jag är alltid på bra humör när jag går ifrån en lektion med Jennifer!
– Alexandra Andersson

Det har varit fantastiskt roligt. Jag har utvecklats massor och jag kommer att sakna både dig och sångstunderna. Du har verkligen gått in för undervisningen till 100 procent.
– Anders

Jennifer är en otroligt proffsig sångpedagog som hör och ser detaljer, vilket gör att man hela tiden utvecklas i rätt riktning. Hon behärskar alla genrer. Är alltid positiv. Hon är lyhörd inför ens tankar och funderingar. Jag hade en väldig svacka i mitt självförtroende gällande sången… Jennifer har hjälpt mig att våga börja tro på mig själv och sången igen och på så sätt fått mig motiverad att åter våga satsa på denna.
– Sofia Gustavsson

Jag började sjunga för Jennifer för drygt ett år sedan (har sjungit för pedagog i fem år) och hon har på den tiden hjälpt mig att utvecklas mycket som sångerska. Många är de gånger då jag fått aha-upplevelser och återupptäckt min röst genom hennes försorg. Jennifer är en mästare på att hitta vägar för att nå dit man vill med rösten och både utmanar och stödjer en under processens gång. Jag kan varmt rekommendera henne som sångpedagog till andra!
– Tove

Jennifer har hjälpt mig att utvecklas med sången något enormt. Det är inte bara att sjunga, hon har hjälpt mig att få fram en känsla i sången, att använda andningen på rätt sätt för att få fram det mesta i sången och göra sången till min egen. Jag blir alltid glad efter en sånglektion, för det är roligt, lärorikt och utvecklande att få arbeta med Jennifer.
– Veronica Ramberg

Jennifer har bra koll på många genrer vilket gör att du som sångare kan variera dig utan att byta sångpedagog. Genom detta kan du få en större repertoar, bättre sångteknik och roligare när du övar!
– Frida Knutsson