Prislista – sånglektioner

Alla priser inkluderar 25% moms. Betalning sker till bankgiro 731-7258 i förskott och du får kvitto på begäran. Lektionerna i kurspaketen ska bokas inom 1 år från första bokningstillfället. Se villkoren för mer information.

Prova-på-lektion 525 kr (1 x 50 min)

De flesta tycker att det känns bra att få prova en sånglektion innan man bokar upp sig på ett kurspaket, och du får din första lektion till ett förmånligt pris. Mest effektivt jobbar vi om du själv tar med en sång (med text och gärna noter) som du vill jobba med på din prova-på-lektionEfter denna lektion så får du 10% rabatt på Grundkursen om du bokar och betalar den inom 30 dagar.

Akutlektion 690 kr (1 x 50 min)

Detta alternativ kanske främst passar dig som behöver hjälp inför ett nära anstående framträdande eller en audition – därav namnet Akutlektion. Det går förstås alltid bra att boka en lektion i taget, även efter prova-på-lektionen, men du får mängdrabatt och det blir lättare att lägga upp en mer långsiktig plan för din utveckling om du köper flera lektioner på en gång enligt nedanstående kurspaket.

KURSPAKET

Alla kurser sker för närvarande enskilt, dvs det är DIN tid ensam med sångpedagogen, med undantag för duolektionerna och grupplektionerna.

Minikurs 1890 kr (3 x 50 min)

Under en Minikurs kan du få specifik teknisk hjälp som du önskar, eller t.ex. hjälp inför ett framträdande eller en audition. Du som vill ha en mer långsiktig utveckling i rösten bör välja nedanstående alternativ.

Grundkurs 4500 kr (8 x 50 min, 4050 kr med 10% rabatt).

Kursen erbjuder för närvarande endast bokningar på vardagar före kl.16.

Grundkursen erbjuds till nya kunder, med 10% rabatt om den bokas inom 30 dagar efter en prova-på-lektion. Lektionerna sker enskilt och anpassas efter dina individuella önskemål och behov. Under en Grundkurs kan du t.ex. få en övergripande förståelse för tillämpningen av grundprinciperna och funktionerna enligt CVT-metoden och du bör ha hunnit befästa nya kunskaper så att du märker en skillnad i din röst.

Fördjupningskurs kväll 2900 kr (5 x 50 min, gäller bokningar efter kl.16)

Fördjupningskurs dag 2650 kr (5 x 50 min, gäller vardagar före kl.16)

Lektionerna sker enskilt och anpassas efter dina individuella önskemål och behov. Varje kurs utvärderas som grund för planeringen av nästa kurs.

Grupplektioner kväll 2900 kr (lektionerna bokas efter kl.18)

Grupplektioner dag 2650 kr (lektionerna bokas före kl.16)

(7 x 70 min vid 3 deltagare, 7 x 90 min vid 4 deltagare)

Du som har gått en Grundkurs eller motsvarande kan anmäla dig till grupplektioner med 3-4 deltagare. Under grupplektionerna jobbar vi framför allt med ”masterclass” där du får individuell coachning inför och tillsammans med gruppen. Du får alltså jobba med det du vill och behöver samtidigt som du lär dig mycket från att lyssna och delta i de andra deltagarnas masterclass. Grupplektionerna innehåller även teoretiska moment som anpassas efter gruppens önskemål och förkunskaper.

Duolektioner 2960 kr/person (8 x 50 min)

Du kan välja att ta sånglektioner tillsammans med en vän/familjemedlem. Bäst är om ni båda först bokar en prova-på-lektion var, så att vi kan lägga upp en plan för kursen som passar er båda. Ni får en fast lektionstid varje eller varannan vecka och av- eller ombokningar ska göras 14 dagar innan lektionen. Om en av er får förhinder på kort varsel får den andra en privatlektion.

PRESENTKORT

Det går bra att köpa lektioner till någon annan utan extra kostnad. Uppge bara för- och efternamn på personen som ska få dem och sätt in summan för lektionen/kurspaketet på Sångakutens bankgiro 731-7258, så får du en bokningsbekräftelse via e-post som du själv kan skicka eller skriva ut och ge till personen. Om du vill ha ett fysiskt presentkort (samt ev. kvitto och visitkort) hemskickat så får du lägga till 30 kr i administrativ avgift och även uppge leveransadress. Presentkortet läggs på postlådan efter att betalningen för lektionen/kurspaketet samt administrationsavgiften inkommit till bankgirot.

ÖVRIGA TJÄNSTER

Sångakuten kan skräddarsy ett program på alltifrån 1 timme till flera dagars workshop eller regelbunden coachning för din kör, förening, skola, arbetsplats eller vänkrets. Kontakta Jennifer för att få en offert.

Senast uppdaterad 2024-01-01