Referenser om Skype-lektioner

Jennifer inspirerar och det är alltid roligt när vi väl träffas även om det sker digitalt. Närheten finns där i alla fall. Övningarna och uppsjungning av dagens hemuppgift känns tryggt och ohämmat hos Jennifer. Jag har sedan jag träffade Jennifer på en sommarkurs insett att sångrösten kan utvecklas oavsett ålder. Att lärandet aldrig är försent. Även om det bara blir att jag sjunger hemma för mig själv så fyller de dagliga sångövningarna en tillfredsställelse. Det har varit värdefullt att få vägledning genom olika sånger. Kanonbra!!!
         För övrigt så känns det både lyxigt och fantastiskt att för första gången ta steget till privata sånglektioner. Jag är en lekande musikant men har aldrig förut övat medvetet med sångrösten.
– Lasse, livet efter 65, tredje åldern
 
Att ta sånglektioner via Skype har varit helt över förväntan. Det har hjälpt mig att kunna ta lektioner just i CVT även när avståndet varit för stort. Jag har även uppskattat enkelheten att kunna klämma in en sånglektion när schemat varit ganska fullt men även att kunna ha en lugn hemma dag och lägga lektionen mitt i ett övningspass eller efter en härlig sovmorgon.
         Jag skulle verkligen rekommendera Jennifer och sångakuten till dig. Även kursen över Skype. Jennifer hör allt jag inte hör själv och hjälper alltid vidare. Dessutom är hon en person man kan känna sig trygg med och hon leder vidare på ett positivt sätt. Jag rekommenderar även att någon gång när det passar även ta en intensiv workshop i CVT med Jennifer så ni får en chans att lära känna varandra lite mer och hon får höra din röst live. För att öka förutsättningarna ytterligare satsa på bra internetuppkoppling och tänk på att ha en bakgrund klar, alt kompa dig själv.
– Charlotte Fransson Gyllbäck