Solistuppdrag

Jennifer är en professionell och mångsidig sångerska, som behärskar såväl vackra och avancerade klassiska stycken som t.ex. moderna, kraftfulla och känslosamma popballader. Med både klassisk utbildning från Musikhögskolan och utbildning i “Komplett Sångteknik” (CVT), gör hon varje sång till sin egen. Hennes sång är en helhetsupplevelse där ord, toner och uttryck är ett, och den går rakt in i hjärtat på den som lyssnar. Lyssna här. Och läs gärna vad hennes referenser skrivit här.

Låt henne genom musiken få beröra era hjärtan vid glädjens och sorgens högtider. Anlita Jennifer som sångsolist vid vigsel, dop/namngivning, begravning och andra tillfällen i Sundsvall med omnejd. Ni väljer själva fritt vilka sånger ni vill ha, men titta gärna i listorna under respektive kategori för att få tips och inspiration om låtar som kan passa. Jennifer sjunger allt från pop- och rockballader till enklare visor, musikal och opera, så ni kan även välja om ni t.ex. vill ha sångerna “enkelt”, “poppigt”, “rockigt”, mera “högtidligt” eller “klassiskt”, och det går utmärkt att välja flera sånger av helt olika karaktär om ni önskar.

Om det finns en pianist tillgänglig, t.ex. om evenemanget äger rum i Svenska kyrkan där en kantor/kyrkomusiker brukar vara engagerad, så sjunger Jennifer helst till ackompanjemang av denne. Vid evenemang utanför kyrkan, kan hon ackompanjera sig själv vid piano eller sjunga a capella (utan komp), vilket kan vara särskilt praktiskt och trevligt om man ska vara utomhus. Hon kan också stå till tjänst med pianostycken som t.ex. ingångs- och/eller utgångsmusik vid en borgerlig vigsel och ackompanjera vid ev allsång om ni önskar. Hon kan själv tillhandahålla elpiano till ceremonin, så länge det finns ett eluttag på plats.

Sångakuten tillämpar för närvarande priser enligt Musikerförbundets riksminimitariff och fakturerar 2981 kr +bilersättning 25 kr/mil för uppdrag på bröllop/dop/begravning. Kontakta Jennifer för ytterligare frågor och bokning.