När, var och hur?

För närvarande erbjuds endast lektioner för vuxna från och med det år man fyller 19 år. Kontakta Jennifer för att boka tid för din lektion. När ni kommit överens om en tid, skickas en bokningsbekräftelse med instruktioner om betalning till den e-postadress som du angett. Varje lektion bokas separat, men du kan alltid reservera tid för så många lektioner som du har innestående. Det finns också möjlighet att boka sånglektioner över Skype enligt samma prislista.

Sångakuten ligger på gångavstånd från sjukhuset och det fungerar ungefär som akutmottagningen där: Berätta eller visa vad du vill ha hjälp med i din sång/röst, så att du får rätt “diagnos” och “behandling” under lektionen, vilket normalt utmynnar i ett “recept” bestående av konkreta instruktioner och övningar som du kan fortsätta med på egen hand för att uppnå det du vill! Det finns också möjlighet att boka sånglektioner över Skype enligt samma prislista.

Adressen till Sångakuten är Bondevägen 27A i Bydalen, Sundsvall. Goda bussförbindelser finns, ta buss 2 till busshållplats Bondevägen, alternativt buss 5 eller 120 till Punkten. Om du kommer med bil och det finns plats framför eller till vänster om garaget till 27A, går det bra att stå där. Annars gäller datumparkering längs gatan och före kl.16 gäller det då att stå på jämna nummers sida på udda datum och på udda nummers sida på ett jämnt datum.

Senast uppdaterad 2023-06-13