Jag har fått ett namn!

Nyligen blev jag anlitad som sångerska då ett spädbarn skulle få sitt namn, med bara några dagars varsel. De behövde en sångerska akut, skulle man kunna säga… Den här gången är det JAG, dvs min firma, som äntligen fått ett eget namn. Välkomna till SÅNGAKUTEN!

Som det beskrivs här på sidan så fungerar min undervisning ungefär som på Akutmottagningen, 10 minuters promenad härifrån: Berätta eller visa vad du vill ha hjälp med i din sång/röst, så att du får rätt “diagnos” och “behandling” under lektionen, vilket normalt utmynnar i ett “recept” bestående av konkreta instruktioner och övningar som du kan fortsätta med på egen hand för att uppnå det du vill!

Min undervisning och mitt artisteri har genomgått en stor omvandling under mina 3 års studier på Complete Vocal Institute i Köpenhamn. Jag känner mig nu mycket bättre rustad att undervisa i alla slags genrer och alla möjliga sound samt att coacha nybörjare såväl som professionella sångare/artister utifrån deras egna önskemål och behov. Det känns helt rätt att mitt företag också får ett nytt namn och ett nytt ansikte! Under året planerar jag också att lägga upp en ny inspelning som bättre återspeglar mitt varierade artisteri.

Ni som haft lektioner hos mig under det senaste året kommer knappast att märka någon skillnad, utom namnet och den nya hemsidan med redigerade texter. En nyhet i prislistan är dock att det nu finns möjlighet att boka grupplektioner!

Ni som ännu inte tagit chansen att utforska din rösts potential – passa på att boka plats i en introduktionsworkshop – det finns fortfarande plats kvar den 9 april kl. 10-14!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.